SLO Services

WordPress in digitalno oblikovanje

Oblikujemo z namenom, da vašemu podjetju omogočimo prepoznavnost in s tem zgradimo zavest med uporabniki.

Ne glede na to, ali želite, da z našimi izkušnjami sledimo vaši viziji ali začnemo razvijati novo idejo, si od vsega začetka vedno prizadevamo ustvariti najboljšo izkušnjo za vaše uporabnike.

01

Website Design

Izdelava spletnih strani

Vašo spletno stran spremenimo v glavno orodje blagovne znamke z osupljivim, intuitivnim dizajnom – poskrbimo za vse, od osnovne ideje do izvedbe, da vam omogoči dostop do vašega končnega cilja in vizije.

02

eCommerce/Online Shop

Izdelava spletne trgovine / eCommerce

Razvijamo intuitivne in navdihujoče spletne trgovine, ki nudijo edinstveno nakupovalno izkušnjo, namenjeno povečevanju prodaje.

03

Branding & Identity

Oblikovanje blagovne znamke in identitete

Blagovna znamka je vaša samorefleksija, ki je bistvo vašega podjetja, vaših izdelkov in storitev, prikazana v podrobnostih, ki odražajo vaše namene.

04

Mobile/Tablet Responsive

Mobilna/tablična odzivnost

Korak naprej od odzivnih spletnih strani, nudimo ciljno vsebino za določene platforme, ki so prilagojenene mobilnim in tabličnim napravam.

05

Creative Design

Kreativna zasnova

Zavedanje o tem, kako bodo vaši nameni in dejanja vplivali na uporabnike preko vaše blagovne znamke in izdelkov, je bistvenega pomena.

06

UI/UX

UI/UX - Uporbniški vmesnik in izkušnja

Z analizo človeških čustev povezujemo in združujemo razdaljo med človeškim razmišljanjem in digitalnim izdelkom, v odnosu do uporabe določenega izdelka na podlagi katerega razvijemo uporabniški vmesnik.

07

Oblikovanje in izdelava vsebine

Pripravimo vso potrebno vsebino in koncepte na ustreznih medijih, v kombinaciji z izjemnimi vizualnimi in osupljivimi rešitvami za predstavitev vašega podjetja oz. blagovne znamke na spletu in ostalih medijih.

08

Video Production

Video/audio produkcija

V sodelovanju z partnerji in našo interno produkcijsko ekipo kreiramo video, gibanje, avdio in 3D vsebine.

09

3D Architectural Visualisation

3D arhitekturna vizualizacija

Je sodobna oblika prikaza konstrukcijskih rešitev za proizvode na področju arhitekture, interierja ter grafičnega in industrijskega oblikovanje. 3D vizualizacija vam omogoča, foto-realističen prikaz, ki bo olajšal predstavitev in trženje vašega projekta ali izdelka.

10

SEO

SEO optimizacija

Optimizacija spletnih strani je danes izjemno pomembna, in prav pri tem vam lahko pomagamo, da se vaša spletna stran v Googlu uvršča na TOP pozicijah, ki prinašajo največ kvalitetnega obiska in zaupanja vredno spletno stran.

naši PROJEKTI

Oglejte si nekaj izbranih projektov.